Home » Local » Au furat calorifere și au ajuns la ”răcoare”!

Au furat calorifere și au ajuns la ”răcoare”!

Doi bărbați au fost prinși exact când sustrăgeau caloriferele din incinta unei firme din Vaslui. 

Doi indivizi, unul din satul Buda, comuna Bogdănești și celălalt din municipiul Vaslui, riscă să petreacă câțiva ani buni la ”răcoare” pentru că, spre ghinionul lor, au fost prinși de oamenii legii fix în momentul în care se îndeletniceau cu subtilizatul mai multor calorifere. Totul s-a petrecut în urmă cu câteva zile, în municipiul reședință de județ, când polițiștii vasluieni au fost sesizați prin 112 că în incinta unui agent economic din localitate ar fi pătruns doi indivizi care sustrăgeau calorifere.

”La fața locului s-a deplasat un echipaj al Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, care i-a surprins în flagrant pe cei doi bărbați. Unul are 41 de ani, iar celălalt este în vârstă de 54 de ani. Prejudiciul, estimat la 2.500 de lei, a fost recuperat integral, fiind restituit părții vătămate”, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Vaslui.

În aceeași zi, polițiștii i-au reținut pe cei doi bărbați pentru o perioadă de 24 de ore. O zi mai târziu, indivizii au fost prezentați Judecătoriei Vaslui, care a decis ca bărbatul de 41 de ani să fie arestat preventiv pentru 30 de zile, iar cel de 54 de ani este cercetat în stare de libertate. Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea probării întregii activități infracționale a celor doi indivizi.

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: