Home » Local » Manager nou la Spitalul Bârlad!

Manager nou la Spitalul Bârlad!

Economista Daniela Rusu a fost numită în funcție de primarul Dumitru Boroș și va gestiona activitatea unității până la organizarea concursului. 

Spitalul municipal de urgență ”Elena Beldiman” are de astăzi un nou manager: ec. Daniela Rusu. Aceasta a fost numită prin dispoziția primarului Dumitru Boroș, mandatul ei în fruntea spitalului bârlădean întinzându-se pe o perioadă de maxim șase luni. În interiorul acestui interval urmează să se organizeze concursul pentru ocuparea postului de manager al Spitalului Bârlad.

Potrivit unei informări oferită de Biroul de Presă și Relații Publice din cadrul Primăriei Bârlad, din CV-ul Danielei Rusu aflăm că are o activitate de 24 ani petrecută exclusiv în mediul privat, aceasta fiind prima sa poziție pe care o ocupă sistemul public. Timp de 17 ani a lucrat în cadrul unei multinaționale (13 ani – director zonal) și a unei naționale (4 ani – manager la nivel zonal), al căror obiect de activitate a fost distribuția de medicamente. Este de profesie economist, are 49 de ani, originară din Bacău, dar are legături de familie în Bârlad. Daniela Rusu este mama unei fetițe în vârstă de 15 ani. Nu a activat niciodată în vreo formațiune politică, pentru că se declară apolitică.

„Am luat decizia de a accepta această provocare pentru că îmi doresc să fac performanță la Bârlad. Știu că acest lucru nu se poate face decât în echipă, de aceea cred că voi putea aduce în jurul meu oameni performanți, pe care știu deja că spitalul din Bârlad îi are. Cunosc foarte bine orașul, îi știu problemele, în special pe segmentul medico-sanitar și cred că nimic nu e de nerezolvat atât timp cât există implicare și seriozitate”, a spus noul manager.

„Am discutat extrem de serios cu doamna manager despre toate problemele pe care le avem la spital. Deja s-a pus la curent cu foarte multe aspecte, motiv pentru care cred că vom avea o colaborare foarte bună. După cum se știe, sănătatea este un domeniu prioritar al mandatului meu, motiv pentru care ne-am oferit să sprijinim în continuare spitalul din Bârlad, așa cum am făcut-o sistematic în ultimii cinci ani. Viziunea domniei sale coincide pe deplin cu nevoile pacienților, motiv pentru care îi urez mult succes!”, a declarat primarul Dumitru Boroș.

About Razvan Calin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

%d blogeri au apreciat: