Home » Administratie » Marcel Lăudatu, prefectul județului Vaslui, a depus astăzi jurământul!

Marcel Lăudatu, prefectul județului Vaslui, a depus astăzi jurământul!

Marcel Lăudatu a spus că preluarea funcției de prefect este o responsabilitate imensă și va depune toate eforturile pentru soluționarea problemelor care vor apărea în mandatul său.

„Sunt atâtea lucruri de făcut, încât nici măcar nu știu unde e începutul. Am alături doi oameni cu multă experiență, oameni pe care se poate conta, oameni ce au cunoștințe ce pot fi valorificate. Alături de colegii din Prefectură, vorbind și în numele acestora, cred că vom putea să ducem la capăt toate sarcinile care ne revin și vom putea să aducem ceva suplimentar față de ceea ce s-a oferit până acum”, a spus Lăudatu.

Noul prefect a mai adăugat că apreciză întregul colectiv din cadrul Prefecturii Vaslui și știe că sunt oameni dedicați, care au rămas loiali instituției.

„Mă bazez provund pe activitatea și experiența tuturor angajaților. Am încredere că vom face tot ce ne stă în puterile noastre ca să aplicăm politica Guvernului României. Cetățenii să se simtă în siguranță și să avem o bună colaborare cu toate instituțiile, cu serviciile deconcentrate,  să găsim calea cea mai bună pentru rezolvarea problemelor care apar”, a mai punctat Marcel Lăudatu.

Marcel Lăudatu, noul prefect al județului Vaslui, a fost nominalizat pentru funcția de prefect de către Partidul Libertate, Unitate și Solidaritate (PLUS) din cadrul Alianței USR PLUS.

La începutul acestui an, partidele din coaliția de guvernare au ajuns la o înțelegere în ceea ce privește distribuirea funcțiilor de prefect. La nivel național, Alianța USR-PLUS a obținut 14 posturi de prefect, printre care și cea din județul Vaslui. Județele în care Alianța USR-PLUS numește prefecți sunt: Argeș, Bacău, Brăila, București, Buzău, Galați, Gorj, Harghita, Ialomița, Maramureș, Suceava, Timiș, Tulcea și Vaslui.

(Dănuț CIOBANU)

 

 

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: