Home » Local » Strivit sub utilajul pe care tocmai îl repara!

Strivit sub utilajul pe care tocmai îl repara!

Bărbatul, în vârstă de 44 de ani, a murit pe loc. 

O cumplită nenorocire a lovit o familie din satul Stoișești, comuna Banca, unde un bărbat în vârstă de 44 de ani a murit după ce s-a prăbușit peste el utilajul pe care repara. Victima este un mic întreprinzător din comuna Banca, care avea luate în arendă mai multe suprafețe de teren agricol.

Tragedia s-a produs chiar în timp ce bărbatul încerca să-și repare unul dintre utilajele agricole. Omul se pregătea pentru campania de primăvară și vroia ca toate echipamentele sale să fie puse la punct. Brusc, utilajul la care tocmai meșterea – un așa numit combinator agricol care este un utilaj folosit pentru pregătirea pământului înainte de semănat – s-a prăbușit peste el. Din păcate, omul a fost pur și simplu zdrobit sub greutatea imensă a utilajului și a decedat pe loc. În scurt timp, la fața locului au fost trimise echipaje de intervenție de la Serviciul de Ambulanță al Județului (SAJ) Vaslui – Substația Bârlad și de la Detașamentul de Pompieri Bârlad. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru salvarea bărbatului, acesta fiind declarat mort.

”Colegii de la Bârlad au intervenit cu două autospeciale pentru descarcerare și echipaje specializate pentru degajarea unei persoane peste care a căzut un utilaj agricol, în localitatea Stoișești, comuna Banca. La fața locului a fost deplasată și o ambulanță tip C aparținând SAJ Vaslui, substația Bârlad. La sosirea echipajelor de intervenție, victima era surprinsă sub un combinator  agricol și nu prezenta semne  vitale. După degajarea victimei de sub utilajul agricol, medicul de pe ambulanță a declarat decesul bărbatulu”, a declarat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU)  ”Podul Înalt” Vaslui.

Ancheta în acest caz a fost preluată de polițiști, care urmează să stabilească cu exactitate circumstanțele în care s-a produs tragedia.

 

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: