Home » Local » Șofer alcoolic și cu tupeu!

Șofer alcoolic și cu tupeu!

Un bărbat din Murgeni a fost depistat în două rânduri de polițiști în timp ce conducea o mașină deși era ”afumat” bine. 

Un individ din Murgeni, în vârstă de 50 de ani, riscă să petreacă ceva timp după gratii din cauză că a fost prins în mod repetat în timp ce conducea beat un autoturism. Prima dată a fost depistat de polițiștii din localitate pe 11 martie, când l-au oprit în trafic pentru un control de rutină, pe strada Coman Ghenuță.

”Întrucât bărbatul emana halenă alcoolică, a fost condus la un spital din Murgeni, unde i-au fost prelevate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Bărbatul a fost depistat și în cursul zilei de sâmbătă, 13 martie, ora 18.35, în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în județul Vaslui, pe drumul județean DJ 244I, în localitatea Sărățeni, orașul Murgeni. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatului de 50 de îi fusese suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice, din data de 11 martie. De asemenea, fiindcă bărbatul emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând astfel o valoare de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la un spital din orașul Murgeni unde a refuzat să se supună prelevării de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei” a declarat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Vaslui.

În urma probatoriului administrat, pe  14 martie polițiștii l-au reținut pe bărbat pentru o perioadă de 24 ore, acesta urmând  fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad pentru a fi dispusă o măsură preventivă. Pe numele individului a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

About Razvan Calin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*