Home » Local » UPDATE: Tânăra care s-a aruncat de la etaj a decedat!

UPDATE: Tânăra care s-a aruncat de la etaj a decedat!

Veste tristă: tânăra care s-a aruncat de la etajul VII a murit la spitalul din localitate. Deși, inițial, echipele de intervenție au reușit să o resusciteze și să o transporte la spitalul din localitate, ulterior a decedat la Compartimentul de Primire Urgențe, în ciuda eforturilor făcute de medici pentru a-i salva viața. Din păcate, leziunile multiple pe care le-a suferit au fost mult prea grave și i-au provocat, în cele din urmă decesul. Deocamdată, nu se știe cu exactitate ce anume a împins-o pe fată să-și pună capăt zilelor, însă se pare că tocmai trecea printr-o depresie. Ea locuia împreună cu părinții într-un bloc din apropierea celui de pe care s-a aruncat (Z4, scara B, situat pe strada Vasile Pârvan). S-ar părea că tânăra ar fi lăsat un mesaj pe mobil părinților, în care încerca să-și explice gestul suicidal. Din păcate, părinții au descoperit mesajul când era prea târziu, pentru că tânăra se aruncase deja în gol. Se bănuiește că fata ar fi pătruns în incinta blocului Z4 (scara B) și ar fi urcat pe scări până la etajul VII, de unde s-a aruncat în gol pe o fereastră.

”În momentul de față se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, urmând a se stabili circumstanțele în care s-a produs acest tragic eveniment”, ne-a declarat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Vaslui.

ȘTIRE INIȚIALĂ: O tânără din Bârlad s-a aruncat în gol de la etajul VII!

Echipajele de intervenție au reușit să o resusciteze, fiind transportată la spitalul din localitate. 

O tânără în vârstă de numai 25 de ani s-a aruncat de la etajul VII al blocului Z4, scara A, situat pe strada Vasile Pârvan din Bârlad. Tragedia s-a petrecut în jurul orei 11, când un zgomot puternic i-a alertat pe cei ce locuiesc în zonă. Oamenii au sesizat imediat că pe copertina din beton care protejează intrarea în scara blocului zăcea trupul inert al unei femei. Alertate prin 112, la fața locului au ajuns în scurt timp echipaje ale ambulanțierilor bârlădeni, dar și de la Detașamentul de Pompieri din localitate.

”Colegii de la Bârlad au intervenit cu două autospeciale pentru degajarea unei persoane de sex feminin căzute de la înălțime. La fața locului a fost deplasată și o ambulanță aparținând SAJ Vaslui, Substația Bârlad. La sosirea echipajelor de intervenție, pe copertina din beton care proteja intrarea în scara blocului, a fost găsită o tânără aflată în stop cardiorespirator”, a declarat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) ”Podul Înalt” Vaslui.

Vreme de aproximativ 45 minute, ambulanțierii și pompierii s-au străduit să resusciteze victima care, în cele din urmă, a prezentat semne vitale. Victima a fost transportată la Spitalului Municipal  de Urgență ”Elena Beldiman” din localitate.

Deocamdată, nu se știe ce anume a făcut-o pe tânără să recurgă la un asemenea gest sinucigaș, însă polițiștii au declanșat o anchetă pentru a elucida circumstanțele în care s-a produs tragedia.

About Razvan Calin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*