Home » Local » Șoferi cu tupeu: prinși la volan deși aveau permisele auto suspendate!

Șoferi cu tupeu: prinși la volan deși aveau permisele auto suspendate!

Ambii conducători auto s-au pricopsit cu câte un dosar de cercetare penală.

Doi tineri din județul Vaslui au fost depistați de polițiști în timp ce conduceau autoturisme, deși aveau permisele auto suspendate.

Primul dintre șoferii cu tupeu care a încăput pe mâinile oamenilor legii este un tânăr în vârstă de 22 de ani, din satul Bârlălești, comuna Epureni. Bărbatul a fost surprins pe 16 martie de agenți ai Secției 5 Poliție Rurală Murgeni, pe Drumul Comunal (DC) 59 A, chiar pe raza satului în care locuiește. În momentul în care l-au oprit în trafic pentru un control de rutină, polițiștii au constatat că tânărul avea suspendat dreptul de a conduce.

”O zi mai târziu, pe 17 martie, în jurul orei 23.30, polițiștii Secției 4 Rurală Huși, sprijiniți de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vaslui l-au depistat pe cel de al doilea șofer. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 28 de ani, din satul Urlați, comuna Dimitrie Cantemir, care conducea pe Drumul Județean (DJ) 244 B, comuna Crețești, un autoturism înmatriculat în județul Vaslui. A fost oprit de colegi pentru un control de rutină, ocazie cu care au constatat că și acest șofer avea suspendat dreptul de a conduce vehicule”, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Vaslui.

În ambele cazuri, pe numele celor doi șoferi au fost deschise dosare de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: