Home » Local » Bătrân omorât dintr-un singur pumn!

Bătrân omorât dintr-un singur pumn!

u Agresiunea s-a consumat în satul Avrămești, unde victima a încasat un pumn de la un consătean și a căzut la pământ, lovindu-se violent cu capul de niște trepte. 

De la primele ore ale dimineții, echipe de polițiști de la Serviciul de Investigații Criminale, coordonate de un procuror criminalist, au descins în satul Avrămești pentru a elucida un caz de omor căruia i-a căzut victimă un localnic în vârstă de 64 de ani.

Din primele cercetări, se pare că între bătrân și un consătean de al său, în vârstă de 40 de ani, ar fi izbucnit un conflict în cursul serii de sâmbătă, 20 martie. Cei doi se aflau în incinta unui bar din sat și la un moment dat, pe fondul consumului de alcool, între cei doi ar fi izbucnit un conflict. De la un schimb de replici acide, presărate cu expresiile licențioase de rigoare și până la violență fizică nu a fost cale lungă. Brusc, bărbatul de 40 de ani i-a aplicat bătrânului o lovitură de pumn. Victima a căzut la pământ și s-a lovit cu capul de niște trepte. Într-o primă fază, se pare că bătrânul a reușit să se ridice de la pământ și a plecat spre casă. Numai că, duminică dimineață, în jurul orei 6.47, bietul om a fost descoperit de niște localnici zăcând fără suflare în mijlocul drumului, aproape de locuința sa.

” În această dimineață, ora 06.46, am fost sesizați prin apel S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 63 de ani, a fost găsit decedat, pe un drum public, din satul Avrămești, com. Voinești, județul Vaslui. La fața locului s-a deplasat o echipă complexă de cercetare din cadrul I.P.J. Vaslui pentru a stabili împrejurările in care s-a produs decesul persoanei. Totodată, întrucât există suspiciunea comiterii unei infracțiuni contra vieții, a fost informat și procurorul de serviciu din cadrul Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui”, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Ancheta în acest caz este în desfășurare, cercetările fiind efectuate de polițiști sub coordonarea unui procuror criminalist de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Județean Vaslui.

About Razvan Calin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*