Home » Local » A întors mașina cu roțile în sus!

A întors mașina cu roțile în sus!

Șoferița care a reușit isprava –o tânără de 22 de ani – a reușit să iasă singură din autoturism, deși a suferit multiple traumatisme. 

Accident spectaculos pe o șosea din apropiere de Negrești: o șoferiță s-a răsturnat cu tot autoturismul pe care îl conducea. Evenimentul s-a petrecut în jurul orei 16.15, pe Drumul Județean (DJ) 248 F, la ieșirea din orașul Negrești. Deocamdată nu se cunosc cu exactitate circumstanțele producerii accidentului, însă cert este că tânăra (22 de ani) care se afla la volan a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, mașina răsturnându-se pe șosea, cu roțile în sus.

”Garda II Negrești din cadrul Detașamentului de pompieri Vaslui a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă echipată cu modul pentru deblocare/descarcerare,  o ambulanță SMURD tip B2 (EPA) și echipaje specializate  la acest accident rutier produs la ieșirea din orașul Negrești, spre localitatea Ipatele. La sosire echipajelor de intervenție, a fost găsit un autoturism răsturnat pe partea carosabilă, conducătoarea auto evacuându-se până la sosirea pompierilor. Din autoturismul rasturnat, aveau loc scurgeri de combustibil, iar un sens de mers al DJ 248F era blocat. Conducătoarea autoturismului suferise mai multe traumatisme, primul ajutor fiindu-i acordat în ambulanța SMURD. Victima a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui”, a declarat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) ”Podul Înalt” Vaslui.

În același timp, pompierii militari au degajat autoturismul și au spălat carosabilul. Urmează ca polițiștii să efectueze cercetări pentru a stabili cauzele care au dus la producerea accidentului.

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: