Home » Local » Basarabean căutat de autoritățile din Rusia, prins la Albița!

Basarabean căutat de autoritățile din Rusia, prins la Albița!

Individul este cercetat pentru săvârșirea unor infracțiuni din sfera economică. 

Un control de rutină al polițiștilor de frontieră de la Albița a dus la depistarea unui individ care fusese dat în urmărire internațională de către autoritățile din Federația Rusă.

”n ziua de 22 martie, în jurul orei 19.00, în Punctul de Trecere a Frontierei (PTF, n.r.) Albiţa s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control un bărbat – C. M., în vârstă de 33 de ani – cetățean al Republicii Moldova. Acesta era pasager într-un microbuz. La controlul de frontieră, colegii noştri au constatat că pe numele bărbatului era emisă o alertă Interpol de către autorităţile din Federația Rusă, cu mențiunea  căutat în vederea arestării, acesta fiind cercetat pentru săvârşirea de infracţiuni în sfera economică, pe teritoriul Federației Ruse”, a declarat subcomisar Irina Mirică, purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră (STPF) Vaslui.

Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative a Serviciului de Investigaţii Criminale  din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Vaslui, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: