Home » Local » Laboratorul pentru testarea COVID-19 din municipiul Vaslui a fost pus în funcțiune

Laboratorul pentru testarea COVID-19 din municipiul Vaslui a fost pus în funcțiune

Vasile Pavăl, primarul municipiului Vaslui, a anunțat în cadrul unei conferințe de presă că laboratorul pentru testarea COVID-19 a fost pus în funcțiune. Primăria Vaslui a investit aproximativ 360.000 de lei pentru amenajarea locației, iar testările de realizează de câteva zile.

„S-a obținut autorizația, iar acum se desfășoară activitatea de prestare a serviciului medical. Se fac testele PCR pentru diagnosticarea COVID-19. Sperăm să nu fie noi restricții în municipiul Vaslui”, a precizat Vasile Pavăl.

Laboratorul este situat pe strada Republicii, bl. 350, scara A, parter. Lucrările de amenajare au prevăzut asigurarea suprafeţelor (pereţilor) lavabile până în tavan, acoperirea pavimentului cu linoleum medical, montarea de uşi cu deschidere automată pentru camerele de lucru a echipamentelor medicale etc.

Locația are destinaţie de spaţiu pentru cabinete medicale, fiind înscrisă în Cartea Funciară Vaslui cu numărul cadastral 70239-C1-U18 cu o suprafaţă construită de 297 metri pătrați (mp), o suprafaţă utilă de 243 mp şi o cotă teren de 62 mp, valoarea de inventar fiind de 470.847 lei.

(Dănuț CIOBANU)

 

 

 

 

 

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*