Home » Local » Tâlhari dibuiți de polițiștii vasluieni!

Tâlhari dibuiți de polițiștii vasluieni!

Victimele celor doi agresori sunt un minor de 14 ani și o femeie de 33 de ani.

Recent, polițiștii vasluieni au reușit să depisteze autorii a două tâlhării comise în urmă cu câteva zile, cărora victime le-au căzut un minor și o femeie. Unul dintre cazuri s-a petrecut pe 21 martie, în jurul orei 11, într-un magazin din satul Rafaila. Autorul este un bărbat în vârstă de 27 de ani, din localitate.

”Suspectul ar fi deposedat, prin violență, de un telefon mobil, un minor în vârstă de 14 ani. Urmare a probatoriului adminstrat, în data de 21 martie, poliţiştii au luat față de bărbat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore. Ulterior, Judecătoria Vaslui a dispus față de acesta măsura preventivă a controlului judiciar, pentru 60 de zile”, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Vaslui.

Un alt individ, de această dată din comuna Gârceni, este acuzat că și-ar fi tâlhărit propria iubită. În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că în noaptea de 18/19 martie, bărbatul (în vârstă de 20 de ani), din satul Slobozia, ar fi pătruns fără drept în locuința fostei concubine, o femeie în vârstă de 33 de ani. De aici, a sustras un telefon mobil și o sumă de bani.

”Când femeia l-a observat și a încercat să-l oprească, pentru a-și asigura scăparea, tânărul a lovit-o în zona feței și a împins-o. Infracțiunea s-ar fi produs la domiciliul victimei, din localitatea Oșești, județul Vaslui”, a mai spus purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Pe 20 martie, polițiștii l-au reținut pe individ pentru 24 de ore, iar o zi mai târziu Judecătoria Vaslui a dispus măsura arestului preventiv pentru 30 de zile. În ambele cazuri, suspecții sunt cercetați pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

About Razvan Calin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*