Home » Local » Bătaie într-un bar din Iana!

Bătaie într-un bar din Iana!

Scandalagii au fost puși sub control judiciar.

Recent, polițiștii bârlădeni au reușit să probeze activitatea infracțională a cinci indivizi (cu vârste cuprinse între 23 de ani și 51 de ani) din comuna Iana care sunt acuzați că au provocat un scandal de proporții într-un bar din localitate. Evenimentul s-a petrecut  în seara zilei de 21 martie, în jurul orei 20.30, iar în altercație au fost implicați doi bărbați din satul Recea, comuna Iana și alți trei indivizi din satul Iana. Din primele cercetări a reieșit că între cele două tabere existau tensiuni mai vechi. Totul a culminat cu seara zilei de 21 martie, când cei cinci au dat nas în nas în barul din Iana și, în scurt timp, s-au luat la bătaie. În timpul altercației violente, mai multe bunuri din bar au fost distruse.

”În data de 24 martie a.c., ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii au luat față de cei cinci bărbați măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, iar  ulterior aceștia au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, care a dispus față de aceștia măsura preventivă a controlului judiciar, pentru 60 de zile. În cauză sunt continuate cercetările pentru stabilirea întregii activități infracționale a persoanelor implicate”, a precizat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Vaslui.

Cei cinci scandalagii sunt cercetați pentru comiterea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, lovire sau alte violențe și distrugere.

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: