Home » Local » Coliziune violentă între un autoturism și un TIR, soldată cu rănirea gravă a unei tinere!

Coliziune violentă între un autoturism și un TIR, soldată cu rănirea gravă a unei tinere!

Marți, aproape de orele amiezei, în satul Zorleni, un autoturism marca Mercedes s-a izbit violent de un TIR, iar în urma impactului o tânără a ajuns la spital cu răni destul de grave. Accidentul s-a produs în jurul orei 11.10, pe Drumul Național (DN) 24 A, autoturismul fiind condus de un tânăr în vârstă de 21 de ani, din Bârlad. Mașina marca Mercedes este cu volan pe dreapta.

Din primele cercetări efectuate de polițiști, se pare că șoferul autoturismului marca Mercedes, care circula din direcția Bârlad către Murgeni, a pierdut controlul asupar direcției de deplasare în momentul în care vira la dreapta, într-o curbă. În consecință. a intrat pe contrasens și s-a izbit violent de un TIR care circula regulamentar. Coliziunea a fost puternică, astfel încât mașina Mercedes a fost proiectată într-un șanț. O tânără în vârstă de 19 ani, din comuna Iana, care se afla în autoturism, a rămas captivă între fiarele contorsionate.

”La sosirea echipajelor de intervenție, în autoturism a fost găsită o persoană încarcerată. După descarcerare, victima a fost predată către echipajul ambulanței SAJ Vaslui, aceasta fiind diagnosticată primar cu politraumatisme în urma unui accident rutier. Victima a fost transportată în stare de conștiență la Compartimentul de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal Bârlad. Victima era extrem de agitată. După operațiunea de descarcerare, pompierii bârlădeni au asigurat măsurile PSI specifice, au îndepărtat bornele bateriilor, au curățat și spălat carosabilul”, a declarat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.

Potrivit spuselor dr. Daniel Ungureanu, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță al Județului (SAJ) Vaslui, tânăra a suferit un traumatism craniofacial cu plăgi la nivelul frunții. Ambii șoferi implicați în accident (cel de pe TIR are 54 de ani și este din Bârlad) au fost testați pentru alcool, rezultatele fiind negative. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii acestui accident, în cauzî fiind un deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

About Razvan Calin