Home » Local » Hoț băgat la ”răcoare” de polițiștii bârlădeni!

Hoț băgat la ”răcoare” de polițiștii bârlădeni!

Un bârlădean în vârstă de 41 de ani a fost reținut de polițiști, care îl acuză că ar fi săvârșit trei infracțiuni de furt calificat. Ancheta în acest caz a fost derulată de polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Bârlad.
”În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, în perioada februarie – mai 2021, bărbatul ar fi pătruns, prin efracție, pe timpul nopții, în incinta a două locuințe din municipiul Bârlad, cartier Deal, de unde ar fi sustras bunuri de
valoare. Prejudiciul cauzat în urma săvârșirii infracțiunilor este estimat la 10.000 lei. În cursul zilei de ieri, 7 iunie a.c., în urma probatoriului administrat, poliţiştii bârlădeni l-au reținut pe bărbat, pentru o perioadă de 24 de ore. Astăzi (8 iunie,n.r.), acesta a fost prezentat Judecătoriei Bârlad, care a dispus arestarea sa preventivă, pentru 30 de zile”, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Vaslui.
Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului.

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: