Home » Administratie » Ștrandul din Bârlad se deschide în week-end. Care sunt prețurile biletelor în acest an

Ștrandul din Bârlad se deschide în week-end. Care sunt prețurile biletelor în acest an

Ștrandul public din municipiul Bârlad se va deschide în acest week-end pentru toți cei care doresc să se răcorească sau să se relaxeze într-un mod plăcut fără să meargă pe litoral. Prețul biletelor este de 10 lei, pentru copiii cu vârste cuprinse între 3 și 14 ani, și de 15 lei, pentru cei care au trecut de 14 ani. În cursul săptămânii, tarifele vor fi mai mici.

După îndelungi așteptări, bârlădenii au, în sfârșit, unde merge pentru a se relaxa. Și asta după ce ștrandul municipal își va deschide porțile, sâmbătă, pentru public, căruia îi vor fi oferi toate condițiile pentru se simți bine pe perioada cât vor sta la plajă ori în bazinele de înot. Desigur, administratorii ștrandului au luat toate măsurile necesare impuse de legislație pentru a fi respectată distanțarea socială. Astfel, șezlongurile vor fi așezate la o distanță minimă de doi metri între ele pentru a se evita contactul dintre cei care le folosesc. Bârlădenii vor putea să servească și băuturi răcoritoare de la magazinul care va funcționa în incinta ștrandului.
În week-end, mai precis în zilele de vineri, sâmbătă și duminică, tarifele de intrare în incinta ștrandului vor fi de 10 lei, pentru copiii cu vârste cuprinse în 3 și 14 ani, și de 15 lei, pentru cei cu vârsta de peste 14 ani. În cursul săptămânii, prețul unui bilet de acces este de 6 lei pentru copii și 12 lei pentru cei care au trecut de vârsta de 14 ani. Copiii cu vârsta sub trei ani au accesul gratuit pe tot parcursul săptămânii.

Accesul la ștrand va fi permis începând cu ora 8.00, iar ultima baie nu trebuie făcută mai târziu de ora 19.00.

%d blogeri au apreciat: