Home » Local » Tragedia lovește din nou pe șoselele din Vaslui: Un bărbat mort în urma unui accident petrecut pe DJ 243! (Foto)

Tragedia lovește din nou pe șoselele din Vaslui: Un bărbat mort în urma unui accident petrecut pe DJ 243! (Foto)

Luni dimineață, un bărbat în vârstă de 52 de ani, din comuna vasluiană Dragomirești, și-a găsit sfârșitul după ce a căzut victimă unui grav accident rutier petrecut pe Drumul Județean (DJ) 243. Tragedia s-a produs la intersecția cu drumul comunal care face legătura cu satul Tulești, comuna Dragomirești. Din primele cercetări efectuate de polițiști, șoferul unui autoturism înmatriculat în Marea Britanie (cu volan pe dreapta), a pătruns pe șosea de pe drumul comunal fără să se asigure. În consecință, a fost surprins și lovit în plin de o autoutilitară înmatriculată în județul Bacău. Impactul violent s-a soldat cu patru victime, dintre care bărbatul de 52 de ani suferind cele mai grave răni. La fața locului au ajuns în scurt timp echipaje ale Detașamentului de pompieri Vaslui și a Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Vaslui care au acordat primul ajutor victimelor. Pompierii militari au încercat preț de aproximativ o oră să-l readucă la viață pe bărbatul de 52 de ani, care suferise un stop cardiorespirator. Din păcate, în cele din urmă, nu au mai putut face altceva decât să declare decesul victimei.

”Punctul de lucru Ivănești din cadrul Detașamentului de pompieri Vaslui a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă echipată cu modul pentru descarcerare/deblocare și un echipaj specializat, dar la fața locului au fost deplasate și două ambulanțe SMURD (TIM și EPA) și o ambulanță aparținând SAJ Vaslui. La sosirea echipajelor de intervenție au fost găsite două autovehicule avariate, scoase în afara carosabilului (un autoturism și o autoplatformă), precum și patru victime, dintre care una aflată în stop cardiorespirator. Concomitent cu asigurarea măsurilor PSI, pompierii militari au început manevrele de resuscitare pentru victima aflată în stare de inconștiență. Din nefericire, după aproximativ o oră, victima aflată în stare de inconștiență (bărbat în vârstă de 52 ani), a fost declarată decedată.
Celelalte trei victime, bărbați cu vârste cuprinse între 34 și 43 ani, au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui, acestea fiind diagnosticate primar, cu traumatisme ale membrelor inferioare, respectiv durere în piept”,a  declarat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) ”Podul Înalt” Vaslui.
Polițiștii vasluieni continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele și circumstanțele producerii acestui accident.

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: