Home » Local » Criză de muncitori la Goscom. Municipalitatea apelează la Penitenciarul Vaslui

Criză de muncitori la Goscom. Municipalitatea apelează la Penitenciarul Vaslui

SC Goscom Vaslui are nevoie de forță de muncă pentru a întreține curățenia în municipiul reședință de județ. În acest sens, societatea a decis să facă angajări, pentru a acoperi volumul mare de muncă. Surpriza mare a fost atunci când nu s-a găsit personalul necesar pentru respectivele posturi.

„Pentru ca orașul să fie curat facem lucrările cu SC Goscom. După aceste ploi a crescut mult vegetația, iar forța de muncă existentă este insuficientă. S-a dat drumul la angajări la Goscom, însă un s-a găsit personal. Colaborăm cu Penitenciarul Vaslui, pentru a ne da săptămânal 40 de persoane pentru lucru. Le asigurăm toate condițiile de muncă, distanțarea corespunzătoare, pentru a fi totul în ordine. Am primit acordul greu pentru a fi scoși la muncă și a suplimenta astfel forța de muncă”, a spus Vasile Pavăl, primarul municipiului Vaslui.

Tot la acest capitol, în perioada imediat următoare autoritățile locale vor demara o acțiune în vederea refacerii marcajelor pe străzile asfaltate. Astfel, vor fi refăcute toate marcajele inclusiv trecerile de pietoni pe bulevardul Ștefan cel Mare, elemente care au o vechime de peste cinci ani.

Pe segmentul de infrastructură, a fost desemnată firma de construcții care va repara străzile, în timp ce o altă firmă se va ocupa de întreținerea trotuoarelor.

(Dănuț CIOBANU)

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: