Home » Local » O nouă tragedie pe Barajul Solești! (Foto)

O nouă tragedie pe Barajul Solești! (Foto)

Miercuri dimineață, barajul de la Solești și-a luat din nou ”tributul” de vieți omenești, de această dată dată găsindu-și sfârșitul în apele sale un bărbat în vârstă de 38 de ani, din județul Vrancea. Din primele cercetări, se pare că victima făcea parte dintr-un grup format din mai multe persoane care veniseră pe acumularea de la Solești pentru a se relaxa la o partidă de pescuit. La un moment dat, au observat că unul dintre ei lipsește și nu este de găsit, așa încât au apelat 112, bănuind că omul ar fi căzut în apele barajului și s-ar fi înecat. Din nefericire, temerile lor aveau să se adeverească, trupul inert al prietenului lor fiind scos din apele barajului, după aproape o oră de căutări febrile, de către pompierii militari sosiți la fața locului.

”Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu o autospecială de căutare salvare, o barcă, o ambulanță SMURD tip C1 (TIM) și echipaje specializate pentru căutarea acestei persoane. După aproximativ o oră de căutare, în apă a fost găsit corpul unui bărbat în vârstă de 38 ani. Victima era în stare de inconștiență și imediat au fost efectuate manevre de resuscitare. Din păcate, finalmente medicul a fost nevoit să declare decesul victimei”, a declarat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.

Polițiștii vasluieni au declanșat o anchetă în acest caz pentru a stabili cu exactitate circumstanțele și cauzele care au dus la producerea acestei tragedii.

About Razvan Calin