Home » Administratie » Municipiul Vaslui intră în sărbătoare! Autoritățile locale sunt mobilizate pentru marele eveniment

Municipiul Vaslui intră în sărbătoare! Autoritățile locale sunt mobilizate pentru marele eveniment

Pregătirile pentru „Zilele Vasluiului” din perioada 13-15 august 2021 au intrat în linie dreaptă. Vasile Pavăl, primarul municipiului Vaslui, a spus că s-a lucrat intens pentru pregătirea acestui eveniment, care se va ridica la nivelul așteptărilor.

„Orașul este aglomerat, foarte mulți vasluieni care au plecat la lucru în străinătate s-au întors acasă și sunt sigur că vor participa la manifestări. Sărbătoarea se va desfășura în trei locații principale: Centrul Civic, Parcul Copou și Sala Sporturilor. Deschiderea evenimentului va fi în fața Primăriei Vaslui, după care vor urma spectacolele din Centrul Ciciv, la care așteptăm să participe cât mai multe persoane. Se vor derula activități sportive și culturale împreună cu muzeul și biblioteca etc.”, a spus Vasile Pavăl.

În cursul ziellor de sâmbătă și duminică vor avea loc, de asemenea, spectacole în centrul orașului, sărbătoarea urmând să se încheie cu un foc de artificii. De asemenea, în cadrul activităților, vor fi sărbătorite 80 de familii care au împlinit 50 de ani de la căsătorie.

„Sperăm să oferim vasluienilor evenimente la care să fie cât mai mulți participanți. Vom lua toate măsurile necesare, pentru o desfășurarea corespunzătoare a activităților. La sărbătoare vor participa și delegații din mai multe comunități din Republica Moldova: Chișinău, Anenii Noi, Cahul”, a mai spus Vasile Pavăl.

Zona centrală a orașului va fi alocată exclusiv pentru activitățile culturale.

„Cultura nu se va amesteca cu mici și bere. Zona de alimentație publică o să o ducem la stadion, în fața Sălii Sportului. O să se expună acolo produsele, iar consumatorii vor putea să meargă.”, a adăugat Vasile Pavăl.

 (Dănuț CIOBANU)

 

 

 

 

About Ciobanu Danut