Home » Local » La Oșești, o casă întreagă a fost mistuită de flăcări!

La Oșești, o casă întreagă a fost mistuită de flăcări!

Nenorocire pe capul unei familii de gospodari din comuna Oșești: un puternic incendiu le-a transformat locuința în scrum, bieții oameni rămânând fără un acoperiș deasupra capului. Evenimentul a avut loc duminică seara, în jurul orei 19, iar la fața locului au fost dislocate echipaje de la Detașamentul de Pompieri Vaslui.

”La sosirea echipelor de intervenție, incendiul se manifesta prin ardere generalizată, existând pericolul de extindere către o altă locuință din apropiere. Pompierii militari au acționat pe două sectoare de intervenție, primul, pentru lichidarea incendiului, iar cel de-al doilea, pentru protecția bunurilor aflate în pericol. În incendiu nu au fost surprinse persoane. După aproximativ două ore incendiul a fost lichidat”, a declarat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) ”Podul Înalt” Vaslui.

Din păcate, locuinț a fost degradată în întregime, pompierii reușind la limită să salveze casa învecinată, care risca să aibă aceeași soartă. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit produs la instalația electrică a locuinței.

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: