Home » Administratie » Anul acesta avem bâlci la Bârlad, dar cu anumite restricții!

Anul acesta avem bâlci la Bârlad, dar cu anumite restricții!

Edilii bârlădeni au decis ca anul acesta să se desfășoare tradiționalul iarmaroc, însă vor trebuie respectate anumite condiții impuse de pandemia de COVID-19. În cursul zilei de marți, 17 august, primarul Bârladului – Dumitru Boroș – a convocat o ședință a Comisie de siguranță publică, în urma căreia a fost stabilit un set de reguli ce vor trebui respectate pe perioada derulării bâlciului, respectiv 20 – 29 august.

În primul rând, toate activitățile legate de bâlci se vor derula strict în perimetrul desemnat de edili, respectiv în incinta spațiului amenajat pe strada căpitan Grigore Ignat, nr. 14 (fostul Obor). Nu vor fi admise activități comerciale pe străzile adiacente locației menționate anterior; accesul se va face pe o poartă de intrare situată în partea de vest a locației iar evacuarea pe o alta, din partea de est; aprovizionarea comercianților se va face pe o a treia poartă, amplasată tot prin partea de vest; DAPPC Bârlad va asigura dezinfecția la intrarea în incintă; toți comercianții sunt obligați să poarte mănuși și măști de protecție; DAPPC Bârlad poate limita accesul în incintă, pentru evitarea aglomerației; pe străzile de afluire și defluire, SC CUP SA va asigura dezinfecția prin acțiuni de stropire/spălare; Poliția Locală Bârlad va asigura dirijarea și fluidizarea circulației pe străzile care asigură accesul spre și dinspre bâlci; în perioada 20-28 august programul de funcționare al bâlciului va fi în intervalul orar 10.00 – 23.00; în ziua de 29 august, a.c., programul de funcționare va fi 10.00 – 24.00.

”Prin urmare, facem apel la toți vizitatorii care vor participa la această ediție a bâlciului anual să respecte toate măsurile de siguranță sanitară, în primul rând prin păstrarea distanței fizice, purtarea măștilor de protecție și evitarea aglomerărilor”, a declarat primarul Dumitru Boroș.

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: