Home » Administratie » A început decolmatarea Lacului Prodana!

A început decolmatarea Lacului Prodana!

Încet, încet, reabilitarea zonei de agrement de la Prodana începe să devină o realitate, după zeci de ani în care această locație a fost lăsată de izbeliște. Miercuri, 18 august, au demarat lucrările de decolmatare a Lacului Prodana, una dintre operațiunile esențiale pentru ca întreaga zonă să redevină cu adevărat un loc de relaxare pentru bârlădeni și nu numai.

“Investițiile pe care le facem acum vin în întâmpinarea solicitării cetățenilor municipiului Bârlad, în vederea asigurării unui climat favorabil în Zona de Agrement Prodana. Este o dorință mai veche a cetățenilor și sperăm să o îndeplinim cât mai curând posibil”, a declarat primarul Dumitru Boroș.

Decolmatarea Lacului Prodana este posibile grație unui proiect inițiat de primarul Bârladului și aprobat de consilierii municipali în ședința Consiliului Local (CL) din 30 iulie. Suma alocată de la bugetul local este de 280.000 de lei, bani cu care se vor efectua atât lucrările de decolmatare a Lacului Prodana, dar și devierea canalizării menajere prin proiectul de fazare.

About Razvan Calin