Home » Local » Vasluiul nu va avea bâlci în 2021. Autoritățile locale nu vor să pună în pericol începerea școlii!

Vasluiul nu va avea bâlci în 2021. Autoritățile locale nu vor să pună în pericol începerea școlii!

Pandemia de coronavirus anulează bâlciul anual care se organiza la începutul lunii septembrie în municipiul Vaslui. Autoritățile locale susțin că la astfel de evenimente numărul participanților este foarte mare și este foarte difícil de respectat măsurile de protecția împotriva COVID-19.

„Bâlci nu va mai fi. Vedem că pandemia se înăsprește. Organizatorul are niște obligații foarte serioase. Afluența oamenilor este foarte mare și trebuie să ne asumăm niște responsabilități, pe care e posibil să nu le îndeplinim și nu risc acest lucru. Pe 13 septembrie se va deschide șoala în format fizic. Nu aș vrea ca bâlciu de pe 8 septembrie să fie un semn de întrebare pentru începerea școlii”, a spus Vasile Pavăl, primarul municipiului Vaslui.

La Vaslui, bâlciu anual era dublat de un alt eveniment important, la care participa un număr foarte mare de oameni. Este vorba despre expoziția Expo Zoo Agroind Vaslui, expoziție cu vânzare de animale, mașini, utilaje agricole și produse ale industriei alimentare. Evenimentul se organizează în locația de pe strada Hușului, spațiul expozițional de lângă APIA Vaslui. La expoziție participă reprezentanți ai stațiunilor zootehnice și din învățământul superior de profil, crescători de taurine, de ovine, crescători de cabaline, crescători de păsări și de caprine din județul Vaslui și din zona Moldovei.

(Dănuț CIOBANU)

 

 

 

 

 

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: