Home » Local » Ofertă pentru vasluieni. Transurb propune titlu de călătorie „Flexi Plus” cu 45 de călătorii

Ofertă pentru vasluieni. Transurb propune titlu de călătorie „Flexi Plus” cu 45 de călătorii

Consilierii locali vor dezbate un proiect de hotărâre privind aprobarea unor titluri de călătorie emise de SC Transurb Vaslui. Decizia a fost luată având în vedere contextul pandemic, ca o măsură de protecţie pentru călători, dar şi pentru flexibilizarea ofertei pentru călători. Astfel, SC Transurb Vaslui propune următoarele titluri de călătorie:

abonament cu număr nelimitat de călătorii/1 traseu/lună, cu preţul de 94 lei/lună; abonament cu număr nelimitat de călătorii/2 trasee/lună, cu preţul de 104 lei/lună; titlu de călătorie „Flexi” cu 30 călătorii, cu preţul ajustat de 54 lei respectiv 1.8 lei/călătorie; titlu de călătorie „Flexi Plus” cu 45 călătorii, cu preţul de 67.5 lei, respectiv 1.5 lei/călătorie.

„Aceste titluri de călătorie vor contribui la eficientizarea serviciilor de transport public local şi satisfacerea nevoilor clienţilor. Celelalte tarife pentru titlurile de călătorie emise de SC Transurb SA rămân neschimbate”, se arată în raportul la poriectul de hotărâre.

În municipiul Vaslui transportul public local se efectuează de operatorul de transport SC Transurb SA al cărui acţionar unic este CL Vaslui. Prestarea obligaţiilor de serviciu public se face în baza contractului de delegare a gestiunii serviciului de transport public local nr. 4364/2019, aprobat prin HCL nr.8/2019 şi avizat de Consiliul Concurenţei prin Avizul nr. 15845/2019.

(Dănuț CIOBANU)

 

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: