Home » Local » Traficantă de ”carne vie” prinsă la PTF Albița!

Traficantă de ”carne vie” prinsă la PTF Albița!

Recent, polițiștii de frontieră care activează în PTF Albița, au depistat o femeie din Republica Moldova care este căutată de autoritățile judiciare din România pentru că este acuzată de comiterea infracțiunii de trafic de persoane.

”În data de 22 august a.c, în jurul orei 11.20, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa /I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară, o femeie, cetăţean R. Moldova, în vârstă de 42 de ani. La controlul de frontieră, colegii noştri au constatat că pe numele persoanei este emisă, la data de 14.06.2019, o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare şi predare, de către autorităţile române, femeia fiind cercetată pentru săvârşirea de infracţiuni de trafic de persoane, pe teritoriul României. Ea are de executat o pedeapsă privativă de libertate pentru comiterea acestei infracțiuni”, a declarat comisar Minodora Răcnea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră (ITPF) Iași.

Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Vaslui în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: