Home » Local » La Bogdănești, un bărbat s-a automutilat și apoi s-a urcat pe un stâlp amenințând că se aruncă în gol! (Foto+Video)

La Bogdănești, un bărbat s-a automutilat și apoi s-a urcat pe un stâlp amenințând că se aruncă în gol! (Foto+Video)

Un individ în vârstă de 45 de ani din comuna Bogdănești a pus pe jar autoritățile și comunitatea locală după ce s-a suit pe un stâlp de medie tensiune și a amenințat că se sinucide aruncându-se în gol. Scandalul a izbucnit în jurul orei 16.30, când bărbatul a luat un cuțit și a început să-și provoace răni pe corp. După care, s-a suit pe un stâlp de medie tensiune și a început să urle că își va pune capăt zilelor. Bărbatul este supărat pentru că în urmă cu ceva timp, autoritățile au decis să-i ia cei cinci copii tocmai pentru că individul era extrem de violent. În consecință, atât soția, cât și copiii (cu vârste cuprinse între 5 și 17 ani), au fost instituționalizați într-o unitate specializată din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Vaslui. Furios, bărbatul a crezut că un protest extrem al său va forța autoritățile să îi reîntregească familia, pe care, din păcate, chiar el și-a distrus-o. Așa că și-a provocat mai multe tăieturi cu un cuțit pe corp, după care s-a suit pe un stâlp de tensiune, urlând că-și vrea familia înapoi. În scurt timp, la fața locului au ajuns atât echipaje de la ISU Vaslui, cât și de la Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Vaslui, precum și echipaje de polițiști și jandarmi.

”Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Podul Înalt” al judeţului Vaslui a interveni cu două autospeciale ( o autoplatformă de lucru la înălțime și o autospecială de căutare salvare, care are în dotare o pernă de salvare) și echipaje specializate, pentru o persoană de sex bărbătesc care amenința că se aruncă în gol de pe un stâlp de medie tensiune, în localitatea Bogdănești. Înainte de a se urca pe stâlp, bărbatul în vârstă de aproximativ 45 ani și-a provocat mai multe răni în zona brațelor și sternului”, a declarat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.

În cele din urmă, bărbatul a renunțat la protestul său și a coborât de pe stâlp. Echipajul de pe ambulanță i-a acordat îngrijirile de rigoare pentru plăgile prin tăiere pe care și le-a provocat, urmând ca autoritățile să ia măsurile legale ce se impun.

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: