Home » Local » Mircea Gologan le cere directorilor de deconcentrate să convingă cât mai mulți funcționari să se vaccineze

Mircea Gologan le cere directorilor de deconcentrate să convingă cât mai mulți funcționari să se vaccineze

Mircea Gologan, subprefectul judeţului Vaslui, a cerut, joi, în cadrul Colegiului Prefectural directorilor de servicii deconcentrate să acţioneze pentru creşterea numărului de persoane vaccinate în instituţiile pe care le conduc. În consecință, Gologan a solicitat o situaţie privind numărul total de personal şi numărul persoanelor vaccinate. De asemenea, acesta a mai transmis şefilor de instituţii deconcentrate să reia instruirea cu personalul din subordine privind respectarea regulilor impuse în contextul crizei sanitare şi să ţină cont de măsurile de dezinfectare, de purtare a măştilor de protecţie, de acces în spaţiile publice sau de distanţare.

„Rămâne ca o dorinţă a mea şi rugăminte către dumneavoastră de a creşte procentul de colegi vaccinaţi, astfel încât să protejăm instituţiile de acel moment în care nu vor mai putea funcţiona din cauza numărului de persoane confirmate. Suntem în situaţia în care am depăşit cifrele maxime de anul trecut şi de aceea trebuie să luăm măsuri toţi. Este obligaţia noastră a tuturor să ne asigurăm că vom avea instituţii funcţionale. Suntem toţi salariaţi ai statului român, la buget, v-aţi asumat funcţiile de conducere şi ca atare, am rugămintea să insistaţi, astfel încât să reuşim cât de cât să păstrăm lucrurile sub control”, a precizat Mircea Gologan.

(Dănuț CIOBANU)

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: