Home » Local » Salvat dintr-o mașină făcută praf!

Salvat dintr-o mașină făcută praf!

Numai o minune a făcut ca un accident rutier, produs în comuna Todirești în cursul zilei de sâmbătă (2 octombrie), să nu provoace decesul șoferului autoturismului implicat. Din primele cercetări efectuate de polițiștii vasluieni, se pare că, la un moment dat, șoferul mașinii – un tânăr în vârstă de 25 de ani – ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a izbit violent de un cap de pod din satul Siliște. Impactul puternic a transformat autoturismul într-un morman de fiare contorsionate, în care a rămas captiv șoferul.

”La fața locului au intervenit echipaje de la Garda II Negrești și Detașamentul de Pompieri Vaslui, dar și o ambulanță tip B, aparținând SAJ Vaslui.L a sosirea echipajelor de intervenție a fost găsit un autoturism avariat, aflat într-o poziție instabilă, precum și un bărbat care prezenta multiple traumatisme. Victima a fost evaluată și a primit primele îngrijiri la fața locului, după care a fost predat echipajului ambulanței SAJ Vaslui. Ulterior, a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Vaslui”, a declarat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al ISU ”Podul Înalt”.

Polițiștii vasluieni au deschis un dosar de cercetare penală pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, dar și pentru că tânărul șofer a refuzat recoltarea de probe biologice.

About Razvan Calin