Home » Local » O femeie din Pogana este căutată de polițiști după ce a dispărut în urmă cu o lună de acasă!

O femeie din Pogana este căutată de polițiști după ce a dispărut în urmă cu o lună de acasă!

O femeie din satul Pogana a pus pe jar autoritățile după ce a plecat de acasă în urmă cu o lună și nu a mai revenit nici în prezent. Este vorba despre Ioana Anica Costin, în vârstă de 47 de ani, care a plecat de acasă pe data de 8 septembrie. Familia a încercat să-i dea de urmă, însă fără succes, astfel că, în cele din urmă, au sesizat poliția.

”La data de 4 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Bârlad au fost sesizați cu privire la faptul că, în data de 8 septembrie a.c., COSTIN ANICA IOANA , în vârstă de 47 ani, din localitatea sat/comuna Pogana, județul Vaslui, a plecat în mod voluntar de la domiciliu și nu a revenit până în prezent. La data plecării de la domiciliu, persoana dispărută era îmbrăcată cu o bluză de culoare verde, pantaloni jeans (blugi) de culoare albastră și era încălțată cu o pereche de pantofi sport de culoare albă. În prezent, poliţiştii desfășoară activităţi specifice, în vederea depistării persoanei dispărute”, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Vaslui.

Iată care sunt semnalmentele femeii dispărute: are o înălțime de 1.65 metri, greutate aproximativă – 60 de kilograme, față ovală, constituție astenică, părul lung drept vopsit negru, ochi căprui, dantură incompletă. Cei care au văzut această persoană sau dețin informații despre ea, sun rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze 112!

About Razvan Calin