Home » Local » Apel la 112 după ce un bărbat a fost acroșat de un șofer băut

Apel la 112 după ce un bărbat a fost acroșat de un șofer băut

Astăzi, 7 octombrie a.c., la ora 8:40, Poliția Municipiului Huși a fost sesizată cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe strada Florilor din municipiul Huși, județul Vaslui.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii hușeni au stabilit că în aceeași dimineață, anterior apelului prin S.N.U.A.U.112, un pieton angajat în traversarea părții carosabile, bărbat în vârstă de 40 de ani, din municipiul Huși, ar fi fost acroșat de către un autoturism înmatriculat în Marea Britanie. Persoana aflată la volanul autoturismului implicat în evenimentul rutier, un bărbat în vârstă de 35 de ani, din municipiul Huși, a părăsit locul accidentului fără încuviințarea polițiștilor, revenind, în calitate de pieton, la locul de producere, după aproximativ 20 de minute.

Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0.81 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, bărbatul a fost condus la Spitalul Municipal Huși, în vederea recoltării de probe biologice, pentru stabilirea alcoolemiei.

Persoana vătămată a suferit leziuni ce necesită 1-2 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.

About Axinte Radu Alexandru