Home » National » Din cauza instalației electrice vechi, spitalul din Timișoara a cerut să aibă în permanență o autospecială pentru situații de incendiu

Din cauza instalației electrice vechi, spitalul din Timișoara a cerut să aibă în permanență o autospecială pentru situații de incendiu

Ieri, pompierii din Timișoara au trimis o autospecială în curtea Spitalului de Boli Infecțioase ,,Victor Babeș”, acolo unde sunt tratați bolnavi de COVID-19. Managerul Spitalului de Boli Infecțioase Timișoara, medicul Cristian Oancea, a cerut Inspectoratului pentru Situații de Urgență Timiș să aloce o autospecială pentru a asigura intervențiile, în cazul izbucnirii unui incendiu.

Decizia a fost luată după ce mai multe spitale din țară s-au confruntat cu incendii. De altfel, un alt motiv pentru care spitalul a cerut o autospecială pentru incendii este dat de vechimea instalației electrice, care este de mai bine de 70 de ani.

,,În urmă solicitării primite din partea Spitalului Victor Babeș din Timișoara, ISU Timiș a dispus dislocarea temporară a unei autospeciale de stingere cu echipajul aferent care va asigura intervențiile din curtea spitalului”, transmite ISU Timiș.

About Axinte Radu Alexandru

%d blogeri au apreciat: