Home » National » După câteva luni de la reabilitare, un drum județean din Bacău arată ca după război

După câteva luni de la reabilitare, un drum județean din Bacău arată ca după război

La câteva luni după ce 6,3 km din Drumul Județean 123 de pe raza localității Dărmănești/Bacău au fost asfaltați, drumul arată ca după război. Este  rupt, nemarcat și fără parapeți. Lucrările, în valoare de 3 milioane de euro, au fost realizate de firme cunoscute ca fiind abonate la contracte cu statul.
În luna iunie a anului 2019, contractul de modernizare și reabilitare a drumului de 6,3 km de pe Valea Uzului (DJ 123) a fost semnat de către Consiliul Județean Bacău chiar pe Barajul Valea Uzului, aflat pe partea stângă a porțiunii care avea să fie modernizată. Investiția a costat 16.062.464 de lei și a avut ca termen de execuție 24 de luni. Potrivit panoului de șantier, lucrările au început pe 17 iulie 2019 și au fost terminate pe 17 iulie 2021.
Cu toate acestea, porțiunea de drum nu arată deloc așa cum ar trebuie, având în vedere suma de bani folosită pentru reabilitare.
„Drumul județean (123) de la Valea Uzului va îmbrăca o haină nouă odată cu peisajul mirific de pe tot parcursul lui pană la coada lacului! Se lucrează cu simț de răspundere conform graficului de execuție și caietului de sarcini”, spunea președintele de atunci al Consiliului Județean Bacău, Sorin Brașoveanu.

About Axinte Radu Alexandru

%d blogeri au apreciat: