Home » Local » Jandarmeria Vaslui scoate la concurs 6 posturi prin rechemare în activitate sau din sursă externă

Jandarmeria Vaslui scoate la concurs 6 posturi prin rechemare în activitate sau din sursă externă

Inspectoratul de Jandarmi Județean Vaslui organizează concursuri pentru încadrarea unui post de ofițer și cinci de subofițer vacante, prin rechemare în activitate sau angajare directă.

 Posturile scoase la concurs sunt următoarele :

  • ofițer I din cadrul Compartimentului Financiar;
  • subofițer magaziner principal din cadrul Compartimentului Auto – Serviciul Logistic;
  • subofițer administrativ principal din cadrul Compartimentului Intendență – Serviciul Logistic;
  • subofițer tehnic principal din cadrul Compartimentului Administrare Patrimoniu Imobiliar și Protecția Mediului din Serviciul Logistic;
  • subofițer tehnic principal din cadrul Compartimentului Securitate și Sănătate în Muncă – Serviciul Resurse Umane;
  • subofițer magaziner principal din cadrul Compartimentului Tehnologia Informației din Serviciul Comunicații și Tehnologia Informației.

 

Data limită de depunere a cererilor de înscriere însoțite de documentația solicitată, este 15 octombrie 2021 până la orele 16:00, pentru toate posturile scoase la concurs,  on-line la adresa de e-mail: resurseumane@jandarmeriavaslui.ro.

Concursul pentru ocuparea funcțiilor va consta în susținerea unui test scris tip grilă pentru verificarea cunoștințelor. Această probă se va desfășura pentru toate concursurile mai sus menționate, în data de 06.11.2021.

Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condițiile de participare, documentele necesare și modalitatea de desfășurare a concursurilor se regăsesc pe site-ul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vaslui, www.jandarmeriavaslui.ro, Secțiunea Resurse Umane / Anunțuri.

 

 

About Axinte Radu Alexandru

%d blogeri au apreciat: