Home » Local » ACARP ”Elena Cuza” a împlinit 67 de ani! Președintele instituției a donat o icoană care a fost sfințită de Episcopul Hușilor!

ACARP ”Elena Cuza” a împlinit 67 de ani! Președintele instituției a donat o icoană care a fost sfințită de Episcopul Hușilor!

Momente de sărbătoare la Asociația Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor”Elena Cuza”din Bârlad, care pe 8 octombrie a împlinit 67 de ani de existență. Evenimentul a fost punctat printr-o slujbă de sfințire a unei icoane – ”Maica Domnului-Rugul Aprins” – susținută de un sobor de preoți în frunte cu Preasfințitul Ignatie – Episcopul Hușilor, Părintele Protopop de Bârlad – Vasile Lăiu și Arhidiaconul Vlad Răzvan Cadinoiu. Au fost prezenți primarul Bârladului-Dumitru Boroș, comisarul – șef (r) Vasile Chelaru, directorul Poliției Locale, precum și angajați ai ACARP ”Elena Cuza”, în frunte cu magistrat pensionar Nicolaie Mihai, președintele instituției. De altfel, trebuie spus că Nicolaie Mihai este cel care a donat această icoană, amplasată lângă troița de la intrarea principală în ACARP ”Elena Cuza”.
”Asociația, prin Consiliul Director, își exprima bucuria, dragostea, încrederea și recunoștința față de membrii săi, având speranța și buna credință că a fost, este și va fi în sprijinul celor 30.000 de membri! Dumnezeu să vă binecuvânteze, dragi membri ai Asociației noastre, dragi simpatizanți, colaboratori și voluntari și să ne ajute în demersul nostru de a realiza mai mult cu și pentru dumneavoastră! Mulțumim Părintelui Episcop pentru această zi binecuvântată și pentru faptul că a fost și este alături de Asociația noastră și membrii săi!”, a declarat președintele ACARP Bârlad, Nicolaie Mihai.

About Razvan Calin