Home » National » Un depozit de furaje, o anexă și mai multe animale au ars într-un incendiu din județul Botoșani

Un depozit de furaje, o anexă și mai multe animale au ars într-un incendiu din județul Botoșani

Un incendiu care s-a produs în acest weekend, într-o gospodărie din localitatea Tudora din judeţul Botoşani s-a soldat cu moartea a 350 de raţe şi 60 de iepuri, flăcările distrugând şi aproximativ 50 de tone de furaje.

Potrivit sursei citate, flăcările au cuprins depozitul de furaje, o anexă folosită de proprietar ca adăpost pentru păsări şi iepuri, dar şi acoperişul casei, suprafaţa afectată fiind de aproximativ 600 de metri pătraţi.

Pentru stingerea incendiului au intervenit două echipaje de pompieri militari de la Detaşamentul de pompieri Botoşani, cu autospeciale cu apă şi spumă, dar şi pompierii civili de la Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Tudora.

„Pentru stingerea flăcărilor a fost nevoie de multă apă, autospecialele fiind realimentate de mai multe ori. Din nefericire, în incendiu au fost surprinse 350 de raţe şi 60 de iepuri. Flăcările au distrus aproximativ 50 de tone de furaje, anexa unde erau păsările şi iepurii, acoperişul casei, 20 de geamuri şi o uşă din PVC şi trei uşi din lemn”, a afirmat reprezentantul ISU.

 

About Axinte Radu Alexandru

%d blogeri au apreciat: