Home » Local » Polițiștii negreșteni au reținut doi bărbați pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire și tulburarea ordinii și liniștii publice

Polițiștii negreșteni au reținut doi bărbați pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire și tulburarea ordinii și liniștii publice

Poliţiştii Secției 6 Poliție Rurală Negrești au reţinut doi bărbați, din comuna Todirești, județul Vaslui, bănuiți de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

 Polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Negrești din cadrul Poliției Orașului Negrești au probat activitatea infracțională a doi bărbați, în vârstă de 19, respectiv 31 de ani, din comuna Todirești, bănuiți de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tuburarea ordinii și liniștii publice.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii negreșteni au stabilit că, în data de 28 august a.c., ora 18.00, pe un drum public din zona centrală a satului Huc, comuna Todirești, cei doi bărbați ar fi provocat scandal, tulburând ordinea și liniștea publică și ar fi agresat un bărbat în vârstă de 42 de ani, lovindu-l cu pumnii și picioarele.

Ca urmare a agresiunii suferite, victima a suferit vătămări corporale ce au necesitat 12 – 14 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.

În data de 9 octombrie a.c., ca urmare a administrării probatoriului, poliţiştii negreșteni au luat față de bărbații cercetați măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore. Aceștia urmează a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, cu propunerea luării unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a celor 2 bărbați.

About Axinte Radu Alexandru

%d blogeri au apreciat: