Home » National » Rețeaua socială ASKfm introduce chat-uri private premium 1: 1

Rețeaua socială ASKfm introduce chat-uri private premium 1: 1

 Rețeaua socială ASKfm a sărbătorit 11 ani în iunie. De-a lungul anilor, aplicația a reunit 348 de milioane de utilizatori din întreaga lume, care schimbă 600 de milioane de întrebări și răspunsuri în fiecare lună. Pentru acest eveniment, rețeaua socială, a cărei caracteristică principală a fost întotdeauna anonimatul, va lansa chat-uri private anonime 1: 1. Acesta este următorul pas al uneia dintre cele mai iubite caracteristici ale ASKfm – chaturile de grup publice.

De ce chat-uri?

În martie, rețeaua socială a lansat primele discuții de grup publice. Această caracteristică a fost evaluată pozitiv de peste 70% dintre utilizatori, creând peste 4,5 milioane de chat-uri în primele 4 luni!

Până în acel moment, comunicarea pe rețeaua socială se bazează doar pe întrebări și răspunsuri și fire de urmărire moderate de autorul răspunsului.

Acum, literalmente, fiecare utilizator al aplicației se poate alătura discuției sub o postare. Autorii pot discuta liber și pot urmări subiectul pe care îl consideră interesant.

„Publicitatea conținutului publicat a fost întotdeauna un pilon cheie al platformei noastre. Toate răspunsurile și mesajele de urmărire au fost vizibile pentru toți utilizatorii înregistrați de pe glob încă de la începutul ASKfm.

În același timp, ne auzim utilizatorii. Recunoaștem punctele dureroase și frustrările pe care le întâmpină utilizatorii în momentul în care doresc să își schimbe conversațiile 1: 1 într-un strat nou, mai intim. Chaturile private le vor permite să facă acest lucru. Va deschide un orizont cu totul nou pentru milioane de conversații noi la ASKfm ”, – a declarat Tomas Jundo, șef de proiectare produs la ASKfm.

 

CHATURI PRIVATE

Cum functioneazã?

Lansarea unui chat privat este ușoară. Doar deschideți lista de prieteni sau accesați profilul utilizatorului cu care doriți să conversați. Acolo și în multe alte locuri, veți vedea butonul „Chat”. Doar atingeți și începeți să discutați cu milioane de oameni uimitori pe ASKfm.

Acest chat va fi vizibil doar pentru voi doi. Puteți începe să discutați anonim. Odată ce vă decideți să vă dezvăluiți, trimiteți doar un mesaj deschis. Amintiți-vă, puteți purta un singur chat unic activ cu un alt utilizator unic. Milioane de utilizatori unici la ASKfm = milioane de chat-uri pentru a începe 🙂

Dacă cineva îți trimite un mesaj privat, acesta va apărea în căsuța de e-mail etichetată „Privat”.

De asemenea, puteți arhiva, raporta sau bloca utilizatorii nedoriti făcând clic pe pictograma de opțiuni „…” din colțul din dreapta sus.

„Am acordat o atenție maximă siguranței comunicării individuale cu utilizatorii anonimi. Tot conținutul chaturilor private va fi verificat pentru a respecta regulile platformei de către sistemul nostru de siguranță AI, iar mesajele care le încalcă vor fi eliminate imediat ”, – Janis Grivins, CEO ASKfm.

About Axinte Radu Alexandru

%d blogeri au apreciat: