Home » National » Un avion Blue Air s-a depresurizat înainte de aterizare la București. Pasagerii au folosit măștile de oxigen pentru a putea respira

Un avion Blue Air s-a depresurizat înainte de aterizare la București. Pasagerii au folosit măștile de oxigen pentru a putea respira

Un avion Boeing 737 al companiei Blue Air, care zbura duminică pe ruta Praga – București, s-a depresurizat înainte de aterizare, provocând activarea măștilor de oxigen.

Cu aproximativ 30 de minute înainte să aterizeze la București, măștile de oxigen pentru pasageri au fost activate din cauza depresurizării avionului care venea de la Praga, potrivit sursei citate.

În câteva minute, piloții au coborât avionul de la altitudinea de peste 10.000 de metri la 2.000 de metri pentru ca pasagerii să poată respira din nou fără masca de oxigen.

„În cazul prea puțin probabil al depresurizării avionului, măștile de oxigen cad din compartimentul aflat deasupra dvs. Da, azi au căzut datorită unor probleme tehnice și senzația nu a fost una tocmai placută… dar am ajuns cu toții în siguranță la sol !!”, a scris pe pagina sa de Facebook Cristian Anghel, unul dintre pasageri.

În urma incidentului, niciun pasager nu a fost rănit, iar avionul a aterizat la ora locală 18:25 la București în siguranță.

About Axinte Radu Alexandru

%d blogeri au apreciat: