Home » National » Dacian Cioloș asteaptă astăzi la discuții PNL, UDMR şi minorităţile naţionale

Dacian Cioloș asteaptă astăzi la discuții PNL, UDMR şi minorităţile naţionale

Președintele Klaus Iohannis l-a desemnat pentru funcția de prim-ministru pe Dacian Cioloș. Acesta îi asteaptă astăzi pe liderii PNL, UDMR și ai minorităților naționale la discuții pentru formarea unui nou guvern. Echipa de negociere a USR va fi formată din Dan Barna, Anca Dragu, Cătălin Drulă, Vlad Voiculescu şi Ionuţ Moşteanu, informează USR.

„În concordanță cu atitudinea noastră coerentă încă de la momentul alegerilor parlamentare, primul pas este să invităm marți PNL, UDMR și minoritățile naționale la discuții pentru formarea unui nou guvern. Cerem refacerea coaliției în formula ei inițială și așteptăm un gest de reciprocitate din partea foștilor noștri colegi. Sperăm ca în ultimul ceas aceștia să dea dovadă de responsabilitate politică. Am decis în Biroul Național să trimitem invitații oficiale pentru a ne întâlni chiar începând de mâine cu PNL, UDMR și parlamentarii minorităților pentru a discuta reformarea Coaliției de guvernare”, a declarat Dacian Cioloș

Din echipa care lucrează la programul de guvernare fac parte Cristian Ghinea, Oana Țoiu, Anca Dragu, Claudiu Năsui, Dragoș Pîslaru.

About Axinte Radu Alexandru

%d blogeri au apreciat: