Home » National » Plan roșu activat la Arad după un accident rutier în care au fost implicate 24 de persoane. Coliziune între un autocar și o mașină

Plan roșu activat la Arad după un accident rutier în care au fost implicate 24 de persoane. Coliziune între un autocar și o mașină

În aceasta dimineață, la Arad  s-a produs s-a produs un grav accident, în care au fost implicate un autocar cu 22 de pasageri, inclusiv șoferul și un autoturism cu doi pasageri. Autoritățile au declanșat planul roșu de intervenție din cauza numărul mare de victime implicate.

George Pleșca, purtătorul de cuvânt al ISU Arad că accidentul s-a produs la 7.15, iar trei minute mai târziu a fost declanșat planul roșu de intervenție.

În microbuz erau 22 de persoane, respectiv 21 de pasageri și șoferul, iar în mașină două persoane. La fața locului au fost trimise patru echipaje SMURD și șapte echipaje de ambulanță.

Din cele 23 de persoane, aflate în autocar, pentru șase s-a acordat îngrijire medicală, cinci fiind duse la unitatea de primiri urgențe (UPU) a spitalului din Arad. Doi dintre acești răniți sunt în stare gravă, a spus reprezentantul ISU.

Pentru îngrijirea lor, la UPU Arad s-a creat un punct medical avansat, unitatea fiind supraaglomerată.

La locul accidentului a fost adus și un microbuz al ISU, pentru ca oamenii să se poată adăposti, deoarece în zonă plouă foarte tare.

About Axinte Radu Alexandru