Home » National » Anul acesta, eMAG Black Friday va avea loc pe 12 noiembrie

Anul acesta, eMAG Black Friday va avea loc pe 12 noiembrie

Cumpărături online la reducere? ​Evenimentul de shopping eMAG Black Friday va avea loc pe data de 12 noiembrie, anunță compania. Anul trecut Black Friday s-a ținut pe 18 noiembrie. Black Friday s-a ținut prima oară în 2011, vânzările au crescut de la an la an, la fel și ponderea celor care plătesc cu cardul. Sunt însă și mulți oameni nemulțumiți, deoarece ofertele cu adevărat bune se termină în primele minute și trebuie să ai mare noroc să prinzi.
„Anul acesta, așteptările vizează creșterea plăților cu cardul, diversificarea coșului de cumpărături cu produse din mai multe categorii și creșterea comenzilor la easybox”, spun cei de la eMAG.
 
Black Friday în ultimii 5 ani
2020: 18 noiembrie
2019: 15 noiembrie
2018: 16 noiembrie
2017: 17 noiembrie
2016: 18 noiembrie

Anul trecut, nouă din zece români știau ce este Black Friday, iar mai mult de 54% dintre aceștia își propuseseră să cumpere cel puțin un produs la ofertă, potrivit Kantar România.

În ziua de Black Friday 2020, s-au înregistrat 12,4 milioane de vizite pe eMAG. Comanda ridicată în cel mai scurt timp s-a înregistrat la easybox, la 7 minute de la încărcare, chiar în ziua de Black Friday. În primul minut de la start s-au comandat 8.260 de produse, iar comanda cu cele mai multe produse a fost plătită online cu cardul și a conținut 97 de produse distincte din categorii precum băcănie, băuturi și produse pentru îngrijirea locuinței.

Oamenii care sunt dornici de reduceri abia așteaptă așa numita Vinerea Neagră. La polul opus se află scepticii, care cred că prețurile sunt crescute în lunile dinaintea zilei de Black Friday, iar ân ziua evenimentului ajung la prețul adevărat.

About Axinte Radu Alexandru

%d blogeri au apreciat: