Home » Local » Reținuți pentru lovire, tulburarea ordinii și liniștii publice și amenințare

Reținuți pentru lovire, tulburarea ordinii și liniștii publice și amenințare

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Bârlad au reținut doi bărbați, în vârstă de 46 și 48 de ani, din municipiul Bârlad, județul Vaslui, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere.

 La data de 4 octombrie 2021, ora 22:30, Poliția Municipiului Bârlad a fost sesizată despre producerea unui scandal, în municipiul Bârlad, județul Vaslui, în incinta unui local de alimentație publică (bar) de pe strada Veronica Micle.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că, în aceeași zi, cinci bărbați cu vârste cuprinse între 32 și 49 de ani, din municipiul Bârlad, aflați în barul sus-menționat, pe fondul consumului de alcool și al unui conflict spontan, ar fi provocat scandal tulburând ordinea și liniștea publică, ar fi proferat amenințări și s-ar fi lovit reciproc.

În data de 12 octombrie a.c., în baza probatoriului administrat, polițiștii bârlădeni au luat față de doi bărbați în vârstă de 46, respectiv 48 de ani, măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore. Ulterior,  cei doi au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar, pentru 60 de zile.

Ceilalți 3 bărbați participanți la scandal sunt cercetați în stare de libertate. Cercetările sunt continuate de către polițiștii bârlădeni, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbaților.

About Axinte Radu Alexandru

%d blogeri au apreciat: