Home » National » Un nou centru de vaccinare împotriva COVID-19 la Brașov. Cine dorește imunizare, poate merge la Căminul pentru persoane vârstnice din zona Noua

Un nou centru de vaccinare împotriva COVID-19 la Brașov. Cine dorește imunizare, poate merge la Căminul pentru persoane vârstnice din zona Noua

Numărul extrem de mare de persoane infectat și mai ales a persoanelor decedate după infectare cu COVID-19 i-a speriat pe unii dintre români. Astfel, odată cu valul 4 al pandemiei a crescut și numărul celor care vor să se imunizeze. În acest scop, Primăria Brașov a luat decizia de a redeschide Centrul de vaccinare de la Căminul pentru persoane vârstnice din zona Noua.

,,Traversăm, din păcate, o situație critică în ceea ce privește pandemia. Avem în România cel mai mare număr de cazuri de infectări cu Covid 19 și cel mai mare număr de decese. În acest context se observă o creștere a numărului de persoane care se vaccinează cu prima doză, și apar informații în spațiul public privind cozile care se formează la centrele de vaccinare. Având în vedere această situație, Primăria Brașov redeschide centrul de vaccinare de la Noua, de la căminul de pe strada Gladiolelor, și invită toți brașovenii care până la această oră nu s-au vaccinat să vină să o facă”, a explicat viceprimarul Flavia Boghiu.

În prima etapă, vor fi funcționale două fluxuri de vaccinare, care vor avea la dispoziție serurile Pfizer, Moderna, Johnson&Johnson și AstraZeneca.

În acest moment, în municipiul Brașov sunt funcționale 4 centre de vaccinare: Policlinica Regina Maria din Centrul Civic, Centrul Medical de Vest, Policlinica de Diagnostic Rapid Medlife, și Spitalul Militar.

 

About Axinte Radu Alexandru

%d blogeri au apreciat: