Home » National » La doar un an de la inaugurare, Spitalul orășenesc Lipova, din județul Arad, are nevoie de reparații

La doar un an de la inaugurare, Spitalul orășenesc Lipova, din județul Arad, are nevoie de reparații

La un an de la inaugurarea noului Spital orășenesc Lipova, din județul Arad, instituția are din nou nevoie de reparații din cauza faptului că apa a început să se infiltreze în pereți. Investiția a ajuns la  cinci milioane de euro, dar se pare că toată munca a fost de mântuială, fără a rezista măcar un an.  Aceste probleme din interiorul spitalului au fost semnalate pe un grup de Facebook, unde au apărut fotografii care arată infiltrația apei și intervențiile la nivelul tavanului.

Primarul Lipovei, Florin Pera, care în primă fază a negat existența problemelor, susținând că pozele sunt de anul trecut, a recunoscut că există infiltrații. Edilul spune că apa pluvială se scurge de la nivelul acoperișului prin instalația Geyser-erelor la subsol, de unde s-a infiltrat în pereți.

„Am trimis în acest sens constătari la CNI, iar firma are termen în 20 zile să remedieze problema, în caz contrar se aplică neexecutarea garanției de executie. Am trimis în acest sens constătari la CNI, iar firma are termen în 20 zile să remedieze problema, în caz contrar se aplică neexecutarea garantiei de executie”, a precizat primarul.

About Axinte Radu Alexandru