Home » National » Tragedie la Giurgiu, un tânăr și părinții au murit după infectarea cu coronavirus. Niciunul dintre ei nu era vaccinat

Tragedie la Giurgiu, un tânăr și părinții au murit după infectarea cu coronavirus. Niciunul dintre ei nu era vaccinat

Tragedie într-o familie din Giurgiu. Un tânăr de 36 de ani și părinții săi au murit după ce au fost depistați pozitiv cu coronavirus. Niciunul nu era vaccinat împotriva COVID-19.

„Toți trei au fost internați cu o formă foarte gravă de covid și nu au răspuns la tratament. Părinții au murit la câteva ore distanță, iar băiatul – în cursul nopții. Nu au răspuns la nici un tratament, deși aveam schema de medicație”, a declarat managerul Spitalului Județean de Urgență Giurgiu, Dragoș Chivu.

Acesta a mai precizat faptul că peste 90% dintre cei internați sunt nevaccinați, în timp ce pacienții vaccinați dezvoltă forme ușoare ale covid. „Și personalul medical e afectat de aceste tragedii, e cumplit să vadă cum se sting atâția oameni sub ochii lor”, a declarat Dragoș Chivu.

Președintele Consiliului Județean Giurgiu, Dumitru Beianu, a confirmat și el tragedia familiei. Mai mult: potrivit lui Beianu, familia mai avea o fată, cadru medical, care a insistat pentru vaccinare, dar părinții și fratele ei nu au vrut să se imunizeze. „Din păcate, toate tratamentele au eșuat”, a spus Beianu. 

About Axinte Radu Alexandru

%d blogeri au apreciat: