Home » Local » Polițiștii vasluieni au reținut un bărbat pentru comiterea infracțiunilor de tâlhărie

Polițiștii vasluieni au reținut un bărbat pentru comiterea infracțiunilor de tâlhărie

Polițiștii vasluieni au reținut un bărbat, din municipiul Vaslui, județul Vaslui, bănuit de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată comisă în municipiul Vaslui.

 Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Vaslui au probat activitatea infracțională a unui bărbat, în vârstă de 35 ani, bănuit de comiterea  infracțiunii de tâlhărie calificată.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii de investigații criminale au stabilit faptul că, în cursul zilei de ieri, 16 octombrie 2021, ora 19.40, bărbatul în vârstă de 35 de ani, aflat într-un spațiu comercial (magazin) amplasat în Vaslui, strada Republicii, ar fi sustras un pachet cu țigarete. Când angajatele spațiului comercial i-ar fi solicitat să plătească bunul sustras sau să îl returneze, acesta nu ar fi fost de acord și, pentru a-și asigura scăparea, ar fi lovit-o pe una dintre angajate cu piciorul, în zona feței.

Alertați prin apel la S.N.U.A.U. 112, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, deplasați în temeiul sesizării, au depistat pe strada Ștefan cel Mare bărbatul bănuit de comiterea infracțiunii și au identificat asupra sa, în urma controlului corporal, bunul reclamat ca fiind sustras.

În cursul zilei de astăzi, 17 octombrie 2021, în urma probatoriului administrat, poliţiştii au luat față de acesta măsura reținerii pentru o perioadă de 24

de ore. Bărbatul urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii vasluieni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului.

 

About Axinte Radu Alexandru

%d blogeri au apreciat: