Home » National » Apple își lansează „colecția de toamnă”. Iată cu ce noutăți se prezintă gigantul tech

Apple își lansează „colecția de toamnă”. Iată cu ce noutăți se prezintă gigantul tech

Chiar înainte de perioada Black Friday, perioada anului când oamenii sunt mai doritori să achiziționeze produse noi, Apple a dezvăluit noi procesoare, laptopuri și AirPods. Este al doilea eveniment Apple din această toamnă și înseamnă că are acum iPhone-uri noi, ceasuri Apple, Mac-uri, AirPod-uri și multe altele gata de livrare pentru cadourile de Sărbători.

Ieri, Gigantul de tehnologie a anunțat  noi laptop-uri MacBook Pro folosind cipurile sale M1 Pro și M1 Max, despre care spune că sunt mult mai rapide decât laptopurile care utilizează cipuri Intel.

Laptopuri mai puternice

Noile modele au un port HDMI pentru conectarea la afișaje și televizoare, un slot pentru card SD pentru fotografii. De asemenea, folosește un conector magnetic MagSafe, aducând înapoi o caracteristică iubită de pe MacBook-urile mai vechi. Utilizatorii pot încărca în continuare folosind porturile USB-C.

Noul MacBook vine în dimensiuni de 16 și 14 inci, cu ecrane mai dense și ecrane ProMotion cu o rată de reîmprospătare mai mare, o caracteristică care a ajuns și pe iPhone 13 în acest an. Ecranele folosesc tehnologia MiniLED, a spus Apple.

Apple anunță noi cip-uri, M1 Pro și M1 Max, pentru laptop-urile MacBook Pro de ultimă generație

MacBook Pro de 14 inci începe de la 1.999 de dolari, iar cel de 16 inci începe de la 2.499 de dolari, reprezentând o ușoară creștere a prețului față de modelele anterioare. Acestea sunt deja disponibile pentru precomandă și vor apărea pe rafturile magazinelor săptămâna viitoare.

Căști de ultimă generație

Alături de laptopuri, Apple a lansat căşti şi servicii noi, dar și cârpa oficială de şters gadgeturile companiei, transmite CNBC.

Apple își actualizează gama audio, introducând prima sa revizie pentru AirPod-uri entry-level începând cu 2019, un nou plan muzical de 4,99 de dolari care funcționează numai cu Siri și culori diferite pentru mini-difuzorul HomePod. Noile AirPods sunt a treia generație a modelului original și sunt similare cu AirPods Pro lansat în 2019.

Apple anunță noi AirPod-uri din a treia generație cu un nou design, încărcare wireless

Cel mai recent model de AirPods include un nou driver audio și rezistență la apă, dar îi lipsesc caracteristici precum anularea zgomotului care fac parte din versiunea mai scumpă. Acesta va costa 179 de dolari.

Apple a lansat cel mai nou accesoriu al său: o cârpă

Fără să fie prezentată cu surle şi trâmbiţe, noua cârpă oficială Apple nu vine cu vreun concept revoluţionar sau design inovator, însă poartă logo-ul companiei şi este făcută din materiale non abrazive nespecificate. Cârpa va fi vândută separat şi va costa 19 dolari.

About Axinte Radu Alexandru

%d blogeri au apreciat: