Home » National » Un copil din Capitală a căzut într-o groapă cu apă fierbinte, lăsată nesemnalizată de cei care lucrau la conducta de apă caldă

Un copil din Capitală a căzut într-o groapă cu apă fierbinte, lăsată nesemnalizată de cei care lucrau la conducta de apă caldă

Un copil a fost transportat la spital cu arsuri de gradul III la picior după ce a căzut într-o groapă săpată pentru acces la conducta de apă caldă, dar fără a fi semnalizată.  Pentru că salvarea întârzia să apară, tatăl copilului a luat inițiativă și a dus băiețelul la spital cu mașina personală.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și pentru a stabili împrejurările în care a avut loc incidentul.

„La data de 18 octombrie 2021, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București – Secția 5 Poliție a fost sesizată cu privire la faptul că un minor a căzut într-o groapă săpată pentru a permite accesul la o conductă de apă caldă. Minorul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, prezentând, la un picior, leziuni prin arsură. În cauză Secția 5 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, a declanșat cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, precum și pentru stabilirea situației de fapt”.

About Axinte Radu Alexandru

%d blogeri au apreciat: