Home » National » Cardurile Sodexo Romania se schimbă în cardurile de masă Gusto Pass, mai modern și cu un design nou

Cardurile Sodexo Romania se schimbă în cardurile de masă Gusto Pass, mai modern și cu un design nou

Din această lună, Sodexo Romania, lider de piaţă în domeniul beneficiilor extra-salariale și a serviciilor pentru îmbunătăţirea calităţii vieții angajaţilor, lansează noile carduri de masă Gusto Pass, cu un design nou şi modern. Din octombrie, toate cardurile Gusto Pass emise vor avea o noua înfăţisare și vor fi disponibile atât pentru noii beneficiari Sodexo, cât și pentru primii noștri beneficiari de carduri, care s-au bucurat de serviciile inovatoare ale Sodexo pe parcursul ultimilor 5 ani și care urmează să îşi reînnoiască cardurile.

„Acum 5 ani am lansat primul produs digital Sodexo, cardul de masă Gusto Pass, un beneficiu care încurajează o dietă sănătoasă și oferă angajaților o experiență extraordinară. Am fost primii care au adus pe piață metode inovatoare de plată mobilă, aflarea PIN-ului digital, livrarea la adresa de domiciliu în timpul pandemiei și ne asigurăm că, în continuare, beneficiarii noștri vor avea posibilitatea de a experimenta noi servicii și soluții digitale împreună cu noul design al cardului”, a declarat Manuel Fernandez Amezaga, CEO Sodexo BRS România.

Posesorii de modele vechi de carduri le vor putea utiliza în continuare până la expirare, când vor fi înlocuite cu cele noi. Suma rămasă pe cardurile care expiră va fi transferată pe noul card, care va păstra același cod PIN.

„Peste un milion de utilizatori folosesc în prezent cardul de masă Gusto Pass, ceea ce ne arată interesul angajaților români pentru soluții digitale. Beneficiarii noștri se află în centrul tuturor iniţiativelor noastre, ţinem cont de părerile lor şi ne asigurăm că tranziția către noul card va fi o experiență excelentă, de la obținerea şi până la utilizarea acestuia, în cea mai mare şi mai diversificată reţea de magazine partenere”, a adăugat Manuel Fernandez Amezaga, CEO Sodexo BRS România.

Noile carduri vin cu un design, care se integrează în noua lume digitală: aplicația mobilă, portalul online MySodexo, platforma de administrare a serviciilor, site-ul nostru și aplicația 7card complet digitală, sunt elementele care definesc ecosistemul pe care Sodexo l-a construit pas cu pas în evoluția sa, pentru a oferi beneficiarilor noștri confort, siguranță, un stil de viață sănătos și ușurință în utilizarea produselor.

About Axinte Radu Alexandru

%d blogeri au apreciat: